[Police Recruitment #34] Lijuan Lie

Moderators: SAPD Non Command Team, SAPD Command Team, SAPD High Command Team, SAPD Leader

Locked
User avatar

Topic author
Lijuan_Lie
SAPD Cadet
Posts: 8
Joined: Fri, 03 Aug 2018. 20:09.03

Sun, 05 Aug 2018. 20:35.20

Image
POLICE RECRUITMENT

(( A. IN CHARACTER ))
  • 1). PERSONAL QUESTION
  • I). Firstname : Lijuan
    II). Middlename : Hong
    III). Lastname : Lie
    IV). Gender : Female
    V). Nationality : Chinese
    VI). Race : -
    VII). Age : 25 tahun
    VIII). Date of birth : 02/02/1993
    IX). Place of birth : Beijing, china
    X). Blood Type : AB
    XI). Height : 160 cm
    XII). Weight : 52 kg

  • 2.) CONTACT DETAILS

  • 3.) DOCUMENTATION
  • I). Provide a scanned document of your identification card ((/idcard)): ACCESS
    II). Provide a scanned document of your valid licenses ((/licenses)): ACCESS
    III). Provide a scanned document of your Health Check up at EMS: ACCESS

  • 4.) LICENSES CHECK
  • I). Driving License : Ada
    II). Boating License : -
    III). Flying License : -

  • 5). QUESTIONS
  • I). Where do you get the information about SAPD Recruitment?
    Di website resmi SAPD
    II). Have you ever been involved in a criminal case?
    Tidak

    III). Have you ever submitted an application to SAPD?
    Tidak

    IV). Why did you want to become a member of San Andreas Police Department?
    Menjadi salah satu penegak hukum merupakan cita cita saya selama ini yang saya impikan. Melihat perjuangan penegak hukum di Los Santos saya sangat sangat bangga atas perjuangan para polisi di Los Santos. Tugas nya mengayomi, memberikan pelayanan yang baik, dijadikan contoh oleh penduduk, di hormati, dapat mengharumkan nama bangsanya sendiri. Saya mempunyai ketertarikan untuk bergabung menjadi anggota Departemen Kepolisian San Andreas karena selain bekerja kita sambil belajar bukan di lingkungan yang kecil namun luas. Membanggakan kedua orang tua merupakan tujuan hidup saya dan komitmen saya, menjadi seorang penegak hukum memang tidak mudah menurut saya karena ada berbagai macam masalah di luar sana yang mungkin saya tidak tahu dan saya sangat penasaran dengan hal hal tersebut. Saya ingin menjadi penegak hukum selain untuk menjadi seseorang yang dapat di contoh saya ingin menjadi seseorang yang bermanfaat bagi negara dan orang lain. Dari kecil saya selalu berhalusinasi bagaimana layaknya menjadi seorang polisi yang baik, berwawasan luas, dapat menjalankan tugasnya dengan baik serta dapat di jadikan panutan.

    V). Why do you think we should accept you to the department?
    Saya mempunyai rasa simpati, disiplin, kepribadian yang baik, dapat memotivasi orang lain. Dengan niat saya untuk mengayomi warga Los Santos semoga mereka bisa aman, tentram dan damai dalam menjalani kehidupan sehari hari, saya juga memiliki jiwa patriotik yang tinggi, respect terhadap orang lain dan orang yang dapat menjalankan tugas dibawah tekanan dan dengan pengalaman, bekal yang saya bawa untuk mendaftar menjadi anggota kepolisian saya rasa sudah cukup setelah mempelajari beberapa materi dari tertulis sampai praktek. Semangat tinggi yang saya miliki mampu meningkatkan peforma pekerjaan saya. Saya juga belajar soal kepemimpinan, baris berbaris, latihan menembak dan aktivitas fisik lain nya untuk meningkatkan kebugaran tubuh, jadi saya cukup sehat untuk jadi anggota kepolisian secara jasmani dan rohani.

  • 6). CONTRACT
  • I, Lijuan Lie, hereby sign this contract that vouches my agreement to the terms of using this official format and understand that upon writing this document everything that I have stated here is true and that I'm obligated to follow the rules and regulations of the entire Recruitment Process that have been explained to me previously and that any attempt to cheat my way into the SAPD will result in the immediate denial of my application. I agree that the officer(s) reviewing my application withhold the right to deny it at any time for any reason they deem acceptable or necessary.

(( OUT OF CHARACTER ))
  • 1). PERSONAL IDENTITY

  • 2). QUESTION
  • I). Do you have a fully working microphone?
    Ya
    II). Has Teamspeak 3 been installed in your computer?
    Ya
    III). Have you ever been banned in DRL:RP?
    Saat itu diwarnet, teman saya menggunakan RCON login alhasil semua anak net yang lagi in game kena banned termasuk saya.
    IV). Why would you like to join SAPD?
    Jadi sebelumnya saya sudah pernah satu kali bergabung di faction PD di DRL lantas saya resign karena urusan dunia nyata yang berbentur dengan jam bermain SAMP saya dan saya sempat vakum beberapa minggu setelah itu dan beroleplay menjadi seorang mafia hingga beberapa bulan faction mafia tersebut mengalami kemunduran seiring anggota yang tidak aktif dan beberapa anggota terkena banned jadi saya nganggur aja main di DRL dan gak ada kesan apa apa jadi saya mau gabung lagi ke faction PD supaya waktu bermain bermanfaat juga dan tidak membosankan. Saya juga kesepian main di sini gak ada siapa siapa paling temen satu dua orang yang nemenin dan kerjaan nya cuman mancing atau jalan jalan (curhat) nah jadi saya inisiatif gabung faction PD supaya mengubah itu semua dan tambah betah main di DRL dan roleplay saya juga lebih maju dan gak itu itu aja.

    IV). What do you know about San Andreas Police Department?
    San Andreas Police Departemen itu kayak penegak hukum ya sebut saja kepolisian yang tugasnya menjaga ketertiban umum, mengantisipasi ancaman orang jahat, meminimalisir kejahatan di kota Los Santos gitu. Kan saya pernah sempet jadi anggota jadi saya lumayan tahu dikit kerjaan LSPD nah pengalaman saya itu pursuit, roleplay riot, dan lain lain. SAPD tugasnya sih gak sedikit.. banyak dan itu tergantung sama divisi nah waktu itu saya gabung divisi ETF yaitu pasukan senjata berat gitu deh hehe nyaman banget di divisi itu nah beberapa divisi yang saya tahu itu ada ASU, HSIU, ETF, TEU, SWAT hmm lupa lagi saya nah pangkat dari cadet, police officer 1, police officer 2, police officer 3 lalu sergeant 1 seterusnya hingga commander, deputy chief, chief of police.

    VI). Has LINE installed in your computer/smartphone? Ya

    VII). Please rate between 1-10 for your English capabilities? (Including writing, reading, and speaking) 7

    VIII). Place you're playing SA-MP? (Home/Internet Cafe)
    Bisa dirumah, tapi sering di warnet.
    IX). List of your previous character?
    Ruby McDummy, Marco Constantin, Oemar Abdulghani.

    X). SS /STATS KAMU SECARA FULL TIDAK ADA EDIT DAN PAKAI SPOILER.
    STATS | +
    Image
Last edited by Lijuan_Lie on Fri, 10 Aug 2018. 13:49.09, edited 2 times in total.


User avatar

Natsuki_Izumi
Sergeant I
Posts: 102
Joined: Sat, 23 Dec 2017. 9:37.44
Badge Number: 69

Wed, 08 Aug 2018. 17:47.08

Image
SAN ANDREAS POLICE DEPARTMENT
Training and Recruitment Unit
Dear Mrs. Lie

We have been reviewing your application, and according to our recruitment unit, your application is need to be revised with reason(s) specified below:
  • ( 3. III ) Your Health Check up was not Finished yet.
  • (( 1. VII Cantumkan Link atau nama Facebook anda sebagai salah satu Pengenal OOC ! ))
Best Regards,
Police Recruitment Unit


Sergeant I, Natsuki Izumi.

Sergeant I - Natsuki Izumi
Image
Image



₪Badge Number: 069
₪Academy : Police Academy #29
₪Service : December 2017 - Present
₪Rank : Sergeant I

----- | +

₪Division :
  • TnR [ Training And Recruitment Unit ]
  • ETF [ Emergency Forced Task ]
₪History :
  • Join to San Andreas Police Department, December 26th 2017
  • Join to Traffic Enforcement Unit, December 28th 2017
  • Reinstatement to San Andreas Police Department, May 9th 2018
  • Join to Training and Recriutment Unit, May 22th 2018
  • Join to Emergency Forced Task, June 3th 2018
₪LSPD Exceptional Promotion :
  • Police Officer III, On January 13th 2018
  • Sergeant I, on January 21th 2018
  • Police Officer III, On June 3th 2018
  • Senior Lead Officer, On June 11th 2018
  • Sergeant I, On June 20th 2018

Image
Image
ImageImageImage

Sincerely
Image

Sergeant I - Natsuki Izumi
San Andreas Police Department
User avatar

Topic author
Lijuan_Lie
SAPD Cadet
Posts: 8
Joined: Fri, 03 Aug 2018. 20:09.03

Fri, 10 Aug 2018. 14:50.29

Sudah di perbaiki, silahkan di cek kembali.
User avatar

Sergey Korneyev
Assistant Chief of Police
Posts: 59
Joined: Tue, 22 May 2018. 17:11.16
Location: 204. Mulholland
Badge Number: 57

Sat, 11 Aug 2018. 18:26.57

Image
SAN ANDREAS POLICE DEPARTMENT
Training and Recruitment Unit
Dear Lijuan Lie,

We have been reviewing your application. After doing recheck and review process for your application therefore we conclude that you are now ACCEPTED into our Interview Stage.

Please make sure that you are ready to be interviewed during the Interview Stage time window. You can make an appointment and/or standing by in our office during the Interview Stage time window.

(( Pastikan anda online di Server TeamSpeak3 yang kami tunjuk pada tanggal Interview Stage. Jika diperlukan, anda bisa membuat janji dengan petugas rekrutmen anda. Pastikan gunakan format: [Police Interview] - Firstname_Lastname pada ID/Nickname TS anda, contoh:[Police Interview] S. Korneyev. ))
Best Regards,
Police Recruitment Unit


Assistant Chief of Police - Sergey Korneyev

Assistant Chief of Police - Sergey Korneyev

Image
Badge Number: 057
Service : 2018 - Present
Academy : Police Academy #33
Rank : Assistant Chief of Police


Division :
  • Head Commander - High Speed Interceptor Unit.
  • Supervisor - Internal Affairs
  • Police Trainer - Training and Recruitment Unit


History :
  • Joining San Andreas Police Departement. (June 3rd, 2018)
  • Promoted to Police Officer II. (June 11th, 2018)
  • Promoted to Police Officer III. (June 18th, 2018)
  • Promoted to Senior Lead Officer (July 5th, 2018)
  • Promoted to Sergeant III (July 13th, 2018)
  • Promoted to Assistant Chief of Police (August 11th, 2018)

ImageImageImageImage
ImageImageImage
Image




Sincerely,
Image
Assistant Chief of Police - Sergey Korneyev
San Andreas Police Department
User avatar

Sergey Korneyev
Assistant Chief of Police
Posts: 59
Joined: Tue, 22 May 2018. 17:11.16
Location: 204. Mulholland
Badge Number: 57

Sat, 11 Aug 2018. 18:27.25

L&A

Assistant Chief of Police - Sergey Korneyev

Image
Badge Number: 057
Service : 2018 - Present
Academy : Police Academy #33
Rank : Assistant Chief of Police


Division :
  • Head Commander - High Speed Interceptor Unit.
  • Supervisor - Internal Affairs
  • Police Trainer - Training and Recruitment Unit


History :
  • Joining San Andreas Police Departement. (June 3rd, 2018)
  • Promoted to Police Officer II. (June 11th, 2018)
  • Promoted to Police Officer III. (June 18th, 2018)
  • Promoted to Senior Lead Officer (July 5th, 2018)
  • Promoted to Sergeant III (July 13th, 2018)
  • Promoted to Assistant Chief of Police (August 11th, 2018)

ImageImageImageImage
ImageImageImage
Image




Sincerely,
Image
Assistant Chief of Police - Sergey Korneyev
San Andreas Police Department
Locked